Kokemuksia Weela

"Näen Weelassa mahdollisuudet erittäin monipuoliseen harjoitteluun jos ei syystä tai toisesta pääse, ehdi tai halua mennä kuntosalille." Nana Heikkilä http://www.superfitme.fi/kannettava-kuntosali/

 

Oulun Kärppien kokemuksia Weelasta (2017)

Haluan lämpimästi suositella Weelaa:
1) Pieni ja kätevä: Soveltuu liikkuvaa elämää elämällä ihmiselle säästämään aikaa, tai liikuteltavaksi kodin, toimiston tai kakkosasunnon välillä. Itselle se on luonteva ratkaisu toimistollemme taukoliikuntaan.
2) Soveltuu kaikille: Vastusta voi säätää halutulaiseksi tarpeen mukaan. Siten kaikki perheenjäsenet tai vaikkapa toimiston työntekijät voivat sitä käyttää oman tasonsa mukaan.
3) Tyylikäs ulkonäkö: Weela on erittäin laadukas myös desingniltään. Se sopii lähes mihin tahansa ja aiheuttaa aina kiinnostuneita kysymyksiä. Erinomainen sporttinen design-elementti.
4) Oma personal trainer: Weela taltio tulokset, koutsaa ja motivoi.
5) Erinomainen tekosyiden kaataja:  Sen avulla treeniin ei mene liikaa aikaa, kun kuntosali on jatkuvasti hollilla. Se on myös pienen alkusäädön jälkeen tosi käteväkäyttöinen. 

Marko Siltala, Iltalehti blogi https://blogit.iltalehti.fi/marko-siltala/2019/01/14/liikkuva-lifestyle-kunnon-yllapito-matkoilla-testissa-weela-kannettava-kuntosali/

Riku Aalto suosittelee Weelaa PersonalTrainerin työkaluksi


Vanhusten kuntoutusta Weelalla ODL Veljeskodissa. (2018)

 

Haluatko sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon? Tilaa Weela joko kertaostona tai kk-maksuilla,