Suomi  English 

Toimitukset alkavat ja ennakkomyyntikampana päättyy!

Olemme nyt todella lähellä H-hetkeä, kun puolitoistavuotta kestänyt kehitystyö päättyy ja pääsemme toimittamaan tuotteitamme. Matka on ollut pitkä. Ensimmäiset tavaratilauksetkin on tehty jo aikaisin kesällä ja viimeiset tavarat saapuvat meille ensi viikolla. Tuotetta saadaan heti toimitukseen, kun viimeiset osat saapuvat ensi viikon lopulla. Tavoite on, että kaikki ennakkomyydyt tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille marraskuun aikana.
 
WeelaTrainer-sovellus Apple puhelimille julkaistaan samaan aikaan, kun toimitukset alkavat. Android puhelimille sovellus on jo saatavilla Play-storesta.

Koko syksyn on tehty myös aktiivista testausta. On varmistuttu siitä, että laitteen runko ja osat kestävät pitkäikäisen rasituksen. Meillä on ollut täällä testirobotti, joka on tehnyt jo yli 100 000 toistoa täydellä vastuksella. Laitteen vetovaijeri vaihdettiin n. 100 000 toiston kohdalla, mutta muuta väsymisen merkkejä rasituskokeen aikana ei ole ilmennyt. Tuohon määrään saa tehdä jo aika monen vuoden treenit 😊
 
Ennakkomyyntikampanja päättyykin tähän kuuhun ja tarjous on voimassa enää lokakuun ajan, joten jos tilaus on vielä tekemättä, niin nyt vielä ehtii muutaman päivän ajan! (säästä -300€). Maksuvaihtoehtona käy niin kortti/verkkopankki, mutta myös osamaksu mahdollisuus esim 55€/kk 12 kk. Tee tilaus täältä www.weelatrainer.com/products/weela . Weela on erinomainen idea vaikka joululahjaksi!

PS. Täältä nämä valmistuu :)

Weela_alustat

Weela_alustat