Suomi  English 

Marraskuun tilannepäivitys ennakkotilaajille

Hei, 
 
Marraskuu on vierähtänyt ja on ollut tapahtumarikas kuukausi. Weelan tuotanto käy täyttä häkää ja laitteita valmistetaan sarjana. Toimitukset alkoivat monien vaiheiden jälkeen marraskuun lopulla ja nyt toimitettuma on noin 15% ennakkoon myydyistä laitteista. Aloitimme toimitukset Suomen laitteista. 
 
Postin lakko on vaikeuttanut toimituksiamme merkittävästi ja osa laitteista on toimitettu eri toimitustavoilla. Mutta lakko on nyt päättynyt ja tilanne normalisoitunut. Pyrimme saamaan loput laitteet toimitettua joulukuun 10. päivään mennessä. Toimituksia lähtee päivittäin. 
 
Niille, jotka vielä harkitsevat hankintaa, meillä on käynnissä black weekend tarjous. Perjantaina 29.11 - su 1.12 Weelan hinta vain 699€, säästät - 200€! Kampanjan aikana myydyt laitteet luvataan toimittaa vielä jouluksi (koskee vain suomen toimituksia). 
 
Toivomme käyttäjiltä aktiivista palautetta laitteesta, niin positiivista kuin kehitettävääkin.Weela-laitteet on mahdollisia päivittää bluetoothilla kännykkäsovelluksen kautta, joten jos tulee mieleen ominaisuuksia joita toivotte tai parannettavia asioita, kertokaa ne meille, jotta tuotekehityksemme voi tehdä laitteesta vieläkin paremman. Myös sovelluksesta kuulemme mielellämme palautetta ja kehityskohteita. 
 
Kiitos kaikille ennakkotilaajille kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Luvatusta elokuun toimituksesta on kulunut kyllä jo kauan, mutta olette olleet todella kärsivällisiä.
 
Mukavia treenihetkiä.