Suomi  English 

Joulukuun tilannepäivitys ennakkotilaajille

Kaikki Weelan Suomen Indiegogo toimitukset on saatu pakettiin ennen joulua . Valitettavasti ihan kaikki eivät kerenneet jouluksi vastaanottajille. Indiegogon ulkopuolelta tulleita tilauksia on toimittamatta Suomeen noin 15 kpl. Myös kansainväliset toimitukset on vielä tekemättä. Niiden aika on tammikuun loppupuolella.

 

Pieni mutka tuli vielä matkaan joulukuun alkupuolella. Kaikissa toimituksissa, jotka ovat lähteneet ennen joulukuun 10. päivää on riski vaijerin jumiutumiselle, niin ettei se liiku sisään eikä ulos. Tähän meidän tulee tehdä korjaus ja käyttää laite täällä tuotannossa. Jos laitteesi laitetarran (virtapainikkeen vieressä) kolme viimeistä numeroa on pienempi kuin 050 , laitteessasi esiintyy tämä riski ja se olisi hyvä korjata. Teemme nämä korjaukset tammikuun loppupuolella ja toimitamme postin palautuslapun, jolla laitteen saa lähetettyä veloituksetta postin matkassa huoltoon. Siihen asti laitetta voi käyttää ihan normaalisti. Jos laitteessasi on jo ilmentynyt tämä vika, niin ole yhteydessä niin korjataan asia heti.

 

Edellämainitusta syystä emme päässeet edellisessä tilannepäivityksessä ilmoittettuun tavoiteaikatauluun. Jos tilauksenne on siis vielä tulematta, pahoittelemme pitkää odotusaikaa ja pyydämme edelleen kärsivällisyyttä.

 

Ensimmäisillä vastaanottajilla on kertynyt käyttökokemusta noin kuukausi. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, joita olemme saaneet. Toivommekin aktiivista palautetta laitteesta ja sovelluksesta. Nyt teillä on mahdollisuus saada kädenjälkenne näkyville tuotteeseen. Reagoimme palautteeseen herkästi ja pystymme tekemään tuotteeseen päivitysten kautta kehityksiä, joista pääsette nauttimaan. Olkaa siis aktiivisesti yhteydessä, mitä vaan mieleen tulee. Niin risut kuin ruusutkin kelpaavat 😊 Tulemme tekemään vielä lähiaikoina erillisen palautekierroksen kaikille ennakkotilaajille. Meidät tavoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla, mutta välitön keskustelukanava on myös verkkosivujemme kautta www.weelatrainer.com löytyvä chat. Autamme mielellämme myös laitteen käyttöön liittyvissä haasteissa, chatin kautta vastaamme yleensä heti (08-24 välisenä aikana).

 

Uusia tilauksia toimitamme noin kuukauden toimitusajalla. Tilauksen voit tehdä www.weelatrainer.com/products/weela

 

Nyt rauhoitumme hetkeksi Joulun viettoon ja jatkamme taas Joulun jälkeen. Kiitos kaikille yhteistyöstä, rauhallista Joulun aikaa ja onnea vuoteen 2020.